Ocean Song xx

Ocean Song xx

Minä

Ocean Song xx

Comtesse

Koirat

Kyynel

tiistai 27. joulukuuta 2016

Vastustaa

Hah! Luulin jo, että alamme elämään nousujohteista loppuvuotta, mutta sitten siihen tuli yksi rokotusreaktio...

Tessa sai Duvaxyn IE-T rokotteesta haittavaikutuksena ison turvotuksen kaulaansa. Rokotuksen jälkeisenä päivänä ei vielä ollut mitään, mutta tiistaina kaula jo turvotteli. Keskiviikkona se olikin jo sitten parin kämmenen kokoinen, kovahko, kosketusarka ja sentin koholla. Lämpöä hevosella ei ollut. Otin yhteyttä eläinlääkäriin joka antoi ohjeeksi seurata lämpöä sekä turvotusta ja käski ottaa yhteyttä heti jos muutosta tulee.

Turvotus oli ja pysyi, mutta lämpöä hevosella ei onneksi ollut.
Suurin turvotus hävisi viikossa pikkuhiljaa, mutta kaulaan jäi golfpallon kokoinen kova patti. Ei kun soittamaan eläinlääkärille taas. Nyt täytyy tarkkailla paiseen varalta tuota pattia.
Ell aikoi tehdä rokotevalmistajalle haittavaikutuskantelun, koska kyseinen rokote on aiheuttanut muillekin jälkiseuraamuksia.

Meillä seuraillaan nyt patin kehitystä. Liikkua saa mikäli hevonen ei vastusta liikkumista. Tässä tosin pienenä hidasteena on se, että joka paikka, niin kenttä kuin olemattomat maastotkin, ovat aivan peilijäässä. Sinne ei tee kyllä mieli yhtään mennä luistelemaan.

Josko ensi vuosi olisi sitten meidän vuotemme☺!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti