Ocean Song xx

Ocean Song xx

Minä

Ocean Song xx

Comtesse

Koirat

Kyynel

torstai 17. maaliskuuta 2016

Huuhailua

Kun on nyt jonkinverran tullut selattua tuota internetin ihmeellistä maailmaa Tessan mahahaavan takia, niin olen eksynyt kovin monia blogeja lukemaan joissa tuskaillaan mahahaavahevosen kanssa. Blogilaiset ovat saaneet hevosilleen apua omepratsolista ja sukralfaatista mutta ovat jatkaneet varsinaisen lääkekuurin jälkeen erilaisilla tukihoidoilla elämää. Yhdestä blogista luinkin sitten valmisteesta, joka on kehitetty limakalvovaurioiden hoitoon; se on Boulardii for animals.

Tästä tuotteesta en ollut koskaan kuullutkaan, mutta bloggaajan rohkaisemana uskaltauduin kokeilemaan tuotetta. Pakkauksessa on 26 pientä annospussia, jotka sisältävät siis limakalvoja korjaavaa ainetta sekä hyvälaatuista hiivaa ja annostus on pussi päivässä. Hinta ei ollut paha, joten jps tästä ei mitään iloa olekaan, ei kokeilu ole kallis... Toivottavaa tietenkin olisi että tämä auttaisi, sillä ei tuo T vielä kunnossa ole. Olenkin jo valmistautunut ostamaan lisää Peptizolea jollei muu auta.

Hevosesta on vaikea sanoa milloin kyse on kivusta ja milloin ns. kipumuistista. T luimistelee kun sitä harjaa satulavyön kohdalta tai laittaa vyötä kiinni. Se ei myöskään edelleenkään ratsastaessa lähde raviin kovin helposti, muttei sentään enää yritä pystyyn. Se on kuitenkin selvästi parempi lääkekuurin jälkeen eikä enää teroita hampaitaan kaltereihin. Kuitenkin vaistoan ettei ihan kaikki ole vielä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti