Ocean Song xx

Ocean Song xx

Minä

Ocean Song xx

Comtesse

Koirat

Kyynel

lauantai 14. toukokuuta 2016

Laitumelle, mars!

Jiihaa! Kelit on olleet niin suotuisat Suomessa, että laitumet ovat kasvaneet vauhdilla. Mekin päästiin rakentamaan laitumet hepoille ja se on nykyään niin helppoa kun ei rautakankia tarvitse raahata kilometritolkulla mukana; pelastuksen tuo muovikepit, joissa on aitalankaa vaille kaikki valmiina!
Niinpä mekin eilen pari tuntia painiskeltiin aitatolppien ja -lankojen kanssa ja niin vain saatiin polleille laidunaitaukset tehtyä. Valitettavasti T ei saa laidunkaveria rapsutteluavuksi, mutta viereen sentään poni tuli.

Työ syö enemmän aikaani kuin mitä toivoisi enkä ole juurikaan päässyt heppapoloista liikuttamaan. Se ei taida olla asiasta moksiskaan vaan taitaapi nauttia saamastaan vapaasta. Toisaalta T kyllä myös tykkää tehdä töitä tai ainakin se pärisee tyytyväisenä kun jokin asia onnistuu ratsastaessa.
Meillä on meneillään myös traileritreenit eli koitan totuttaa Tessan käymään traikussa niin, että se tuntisi olonsa siellä hyväksi. Ensi viikolla koitetaan saada poni kaveriksi tähän projektiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti