Ocean Song xx

Ocean Song xx

Minä

Ocean Song xx

Comtesse

Koirat

Kyynel

maanantai 22. helmikuuta 2016

No hittolainen!

Jotta elämä ei kävisi tylsäksi, päätti hepoinen lohkaista hampaansa!
Annoin toissapäivänä hevolle pari porkkanaa kun se urhoollisesti seisoi ulkona tuulessa ja lumituiskussa. Sepä siinä porkkanaa mutustaessaan alkoi pyörittelemään sitä porkkanaa suussaan ja tiputtelemaan palasia hankeen. Ajattelin, että porrkanassa oli joku outo maku eikä se siksi kelvannut kuningattarelle, mutta kun sieltä suusta seuraavaksi tipahti outo ruskea palanen niin ihmettelin että minkälainen porkkana se oikein olikaan... No kohta hoksasin että siinähän on palanen hampaasta, että joku hammas nyt on vähän lohjennut.
Pyysin tallinpitäjää vähän katsomaan kuinka T syö iltaheiniään, että jos alkaa vaikka välttelemään pyreskelua, mutta eipä tunnu hampaan hajoaminen paljon haitata.
Soitin tänään sitten eläinlääkärille, joka kuvat nähtyään oli sitä mieltä ettei ole syytä huoleen. Tarkkaillaan nyt Tessan syömistapaa ja raspataan vähän ajan päästä hampaaseen muodostuva piikki pois, sillä sellainen siihen tulee kasvamaan.
Nyt kun maha on saatu kuosiin niin jotenkin oli arvattavissa ettei kaikki voi vain sujua hyvin, mutta tästäkin selvitään. Tuosta hevosta on oikeasti tullut projekti ja aion onnistua tässä projektissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti